{0} reviews | Schrijf review

Desini Nicola
Lokeren - Over Desini Nicola

Oude Bruglaan 87
9160 Lokeren

0497 64 51 24
     

schilderen, behangen, aannemer, particulierwerken,plamuren,ramen en gevels reinigen, binnen in huis schilderen, gevels kaleien, Desini Nicola, Lokeren

Nicola Desini: schilderwerk met oog voor detail

Binnen en buiten

Muur of meubel, binnen of buiten: Nicola Desini is uw contactpersoon voor kwalitatief schilderwerk. Een lelijke gevelsteen of afbladderende ramen verpesten het uitzicht van uw woning. Laat ze onder handen nemen door Desini. Een paar uur schilderwerk en uw huis oogt weer fris! Contacteer hem ook voor het schilderen van uw meubels en parket.

 

 

Decoratieve technieken

Behangen is een kunst. Wilt u een perfect glad resultaat? Laat het dan over aan een vakman. Desini werkt met het Belgische kwaliteitsmerk Arte. Hun collectie varieert van eigentijds rebels tot klassiek huiselijk. Ook voor decoratieve technieken buitenshuis belt u Desini. Kocht u een oude hoeve of historisch pand? Bewaar de authentieke look en laat de gevel kaleien. Dit dunne laagje kalkpleister heeft ook praktische voordelen: het is waterdicht, gaat meer dan dertig jaar mee en bladdert niet af zoals verf.

 

 

Milieuvriendelijke verf

Nicola Desini kiest resoluut voor watergedragen verf van Trimetal en Herbol. Laat uw woning schilderen door Desini en draag zo uw steentje bij aan het milieu. Want watergedragen verf is een stuk minder schadelijk dan synthetische verf. Bovendien droogt ze heel snel en wacht u niet lang op de tweede of derde laag. Én uw woning ruikt niet als een chemisch lab, want watergedragen verf heeft geen sterke geur. U laat de ramen gewoon dicht!

 

Kies voor professioneel schilderwerk en contacteer Nicola Desini voor uw afspraak en offerte.

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review